اطلاعات تماس
واحد فروش شرکت ماهان شبکه ایرانیان متشکل از فروش سازمانی و فروش عادی می باشد. برای ارتباط با این بخش از اطلاعات تماس زیر بهره مند شوید :
021-91008413 داخلی 100 ( منشی فروش ) و داخلی 120 مدیریت فروش می باشد.
سایر خطوط :
021 - 88930071
021 - 88930072
021 - 88930073
021 - 88930074
021 - 88930076
همچنین برای پیگیری کالای خریداری شده و همچنین امور گارانتی با داخلی 300 ( منشی بخش فنی و خدمات پس از فروش ) در ارتباط باشید.
شماره های مستقیم ( انتقادات ، پیشنهادات و شکایات )
021-88930071
استعلام قیمت (تلگرام):
09128352023
پست الکترونیکی :
Contact[@]itmahan.com
آدرس دفتر:
تهران - میدان ولیعصر - کوچه ملائی - پلاک 9 ساختمان ماهان
مدنظر باشد که خرید کارت شبکه سرور یک گزینه ی بسیار مهم و حیاطی هست تمام ارتباطات داخلی به خارجی بین سرور اچ پی شما و محیط بیرونی توسط کارت شبکه اچ پی انجام می پذیرد.پس برای تهیه و خرید کارت شبکه اچ پی باید نکات زیادی را مدنظر قرار بدهید.
کارت شبکه hp یک کارت با یک یا دو یا چهار پورت RJ45 یا پورت فیبر می...
مدنظر باشد که خرید کارت شبکه سرور یک گزینه ی بسیار مهم و حیاطی هست تمام ارتباطات داخلی به خارجی بین سرور اچ پی شما و محیط بیرونی توسط کارت شبکه اچ پی انجام می پذیرد.پس برای تهیه و خرید کارت شبکه اچ پی باید نکات زیادی را مدنظر قرار بدهید.
کارت شبکه hp یک کارت با یک یا دو یا چهار پورت RJ45 یا پورت فیبر می باشد که می توانند داده را از سرعت ۱گیگ تا ۱۰گیگ تا ۲۵ کیک منتقل کنند.کارت شبکه اچ پی دارای گرینه های اورجینال و غیر اورجینال میباشد.
کارت شبکه سرور که با نامهای Network Adaptor یا NIC (به معنای کارت واسطه شبکه) نیز شناخته میشود، قطعهایست که اتصال به اینترنت را ممکن میسازد. در اغلب رایانهها کارت شبکه HP در مادربورد قرار دارد. اما همواره میتوان از کارت شبکه HP برای بهبود عملکرد رایانه یا واسطی بین کامپیوتر و شبکه استفاده کرد.
کارت شبکه به صورت بیسیم یا از طریق کابل اترنت به یک شبکه محلی(LAN) یا اینترنت متصل میشود. کارت شبکه HP به کامپیوتر و سرور اجازه میدهد تا دادهها را با شبکه مبادله کند. برای دستیابی به اتصال، کارت شبکه HP از یک پروتکل مناسب، به عنوان مثال CSMA/CD استفاده میکند.
کاری که کارت شبکه سرور انجام میدهد، قرار دادن یک دستگاه با سایر دستگاهها درون یک شبکه است. البته صرف کارت شبکه برای اتصال دستگاهها به یکدیگر کافی نیست و روتر نیز به عنوان قطعهای مهم باید وجود داشته باشد. بدین صورت که دستگاه به کمک کارت شبکه سرور به روتر وصل میشود و روتر هم به اینترنت.
کارت شبکه سرور HP به عنوان واسطه بین کامپیوتر و شبکه داده عمل میکند. به عنوان مثال، هنگامی که کاربر یک صفحه وب را درخواست میکند، رایانه درخواست را به کارت شبکه سرور HP ارسال میکند که آن را به تکانههای الکتریکی تبدیل میکند.
یک وب سرور در اینترنت تکانهها را دریافت میکند و با ارسال صفحه وب به کارت شبکه HP به عنوان سیگنالهای الکتریکی پاسخ میدهد. کارت شبکه HP این سیگنالها را دریافت میکند و آنها را به دادههایی که رایانه نمایش میدهد، ترجمه میکند.
در ابتدا، کنترلکنندههای شبکه بهعنوان کارتهای توسعه که میتوانستند به پورت رایانه، روتر یا دستگاه USB وصل شوند، پیادهسازی میشدند. با این حال، کارت شبکه HP کنترلرهای مدرنتری مستقیماً در چیپست مادربرد رایانه تعبیه شدهاند. در صورت نیاز به اتصالات شبکه مستقل اضافی، کارت شبکه HP را می توان به صورت آنلاین یا در فروشگاههای خرده فروشی خریداری کرد. هنگام خرید NIC، مشخصات باید با استاندارد شبکه مطابقت داشته باشد.
به طور کلی کارت شبکه اچ پی از 8 قسمت اصلی تشکیل میشود:
- مموری اکسترنال: جهت ذخیره موقتی دادههایی که در حین پردازش ارتباطات و Connectionها به وجود میآید.
- کانکتور: جهت ایجاد ارتباط فیزیکی میان پلاگین و کابل با بورد که بیشتر در Ethernet وجود دارد.
- پردازنده: جهت پردازش دیتای دریافتی و تبدیل آن به سیگنال.
- باس استاندارد: جهت ایجاد ارتباط میان رایانه و سرور با کارت شبکه اچ پی.
- جامپر در سوییچ پکیج: جهت کنترل عملیات ارتباط.
- مک آدرس یا آدرس فیزیکی شبکه: آدرس منحصربهفردی داده شده به کارت شبکه اچ پی برای انتقال بستههای اترنت به رایانه
- براکت: جهت فیکس شدن کارت شبکه در اسلات افزونه رایانه یا سرور
- LED: جهت نشان وضعیت کارت شبکه به کاربر
کارت شبکه اچ پی از شش جنبه مختلف قابل تقسیمبندی است:
- کاربری: دو نوع کارت شبکه داریم؛ کارت شبکه سرور اچ پی و کارت شبکه رایانه.
- نوع اتصال به شبکه: اتصال کابلی و وایرلس. در اتصال کابلی از کابل اترنت یا فیبر نوری استفاده میشود و در اتصال وایرلس هم همان طور که از نامش پیداست، نیازی به کابل نیست و امواج رادیویی اتصال را برقرار میکنند.
- سرعت: برای استفاده خانگی یا دفاتر کوچک، سرعتهای 10 یا 100 Mbps مناسب است. سرعتهای بالاتر مثل 10 تا 100 گیگابیت بر ثانیه برای استفاده در سازمانهای بزرگ و دیتاسنترها به وجود آمده.
- سیستم عامل: لینوکس و ویندوز دو سیستم عامل اصلی کارت شبکه اچ پی هستند که باید متناسب با سیستم عامل رایانه یا سرور شما باشند.
- اسلات: به پنج نوع ISA، PCI، PCI-X، PCIe و USB دستهبندی میشوند.
- پورت: چهار نوع پورت برای کارت شبکه اچ پی وجود دارد؛ AUI، BNC، RJ45 و پورت نوری. هرکدام از این پورتها از کابل مخصوص خود پشتیبانی میکنند.
بر خلاف کامپیوتر که اغلب از یک کارت شبکه استفاده میکند، در سرورها چندین کارت شبکه مختلف وجود دارد که با توجه به حجم بالای کار یک سرور امری طبیعیست و باعث افزایش سطح اطمینان شبکه میشود. هر آن چه که یک سرور انجام میدهد، به لطف کارت شبکه سرور است که به مقصد میرسد. در غیر این صورت سرور اصلا کاری نمیتواند انجام دهد.
تفاوتهای کارت شبکه رایانه و کارت شبکه سرور تنها به تعداد استفاده از آنها در سیستم نیست و با این که عملا کار مشابهی انجام میدهند، اما تفاوتهای مهمی در کیفیت فنی خود دارند. این تمایز را میتوان در سه بخش مهم بررسی کرد:
- پردازنده: از آن جا که سرور به صورت شبانهروزی درگیر پردازش و انتقال حجم بالایی از دادههاست، مهم است که اجزای آن تا جای ممکن به پردازنده کمک کنند تا بار CPU کم شود. کارت شبکه سرور HP از چیپ کنترل شبکه بهره میبرد که به پردازنده کمک میکند تا بخشی از تسکهای آن را انجام دهد و بدین ترتیب CPU قدرت بیشتری برای انجام کارهای سرور داشته باشد. در حالی که در کارت شبکه اچ پی رایانه این چیپ وجود ندارد.
- سرعت انتقال: مسلما سرور نیازمند بالاترین سرعت انتقال در کارت شبکه است. به همین خاطر مدلهای مختلف کارت شبکه سرور تا 100 گیگابایت بر ثانیه را هم انتقال میدهند. این در حالی است که کارت شبکه HP رایانه نهایتا تا یک گیگابایت بر ثانیه سرعت انتقال داشته باشد و البته نیازی هم به بیشتر از این ندارد.
- پورت: در طراحی کارت سرور از دو تا چند پورت تعبیه شده تا اطمینان بیشتری نسبت به عملکرد کارت شبکه اچ پی ایجاد شود. هر پورت توانایی پشتیبانی از پروتکلهای مختلفی را دارد و بدین وسیله مدیریت عملکرد آنها آسانتر میشود. به این موارد پشتیبانی از NIC Bounding و Load Balancing را هم اضافه کنید تا دیگر خیالتان از بابت کارت شبکه سرور اچ پی راحت باشد.
کارت شبکه رایانه غالبا یک پورت دارد و فاقد موارد دیگر است. البته که به خاطر نوع کاربری آن، نیاز به چنین موارد اضافهای هم وجود ندارد.
کارت رابط شبکه (NIC) قطعهای سختافزاری است که معمولاً بر روی رایانه نصب میشود تا بتواند به شبکه متصل شود. یک NIC کامپیوتر و سرور را با اتصال اختصاصی و تمام وقت به یک شبکه متصل کرده و مدار لایه فیزیکی لازم برای برقراری ارتباط با استاندارد لایه پیوند داده شده نظیر اترنت یا Wi-Fi را پیادهسازی میکند. هر کارت نشاندهنده یک دستگاه است و میتواند جریان دادهها را در شبکه آماده، انتقال و کنترل کند.
NIC از مدل OSI برای ارسال سیگنال در لایه فیزیکی، انتقال بستههای داده در لایه شبکه و عملکرد به عنوان یک رابط در لایه TCP/IP استفاده میکند. کارتهای شبکه معمولاً دو لایه اول مدل OSI، یعنی لایه فیزیکی و لایه پیوند داده را پیادهسازی میکنند.
پروتکلهای شبکه قدیمیتری مانند ARCNET که در سال 1977 معرفی شد، LocalTalk یا Token Ring وجود دارد، اما امروزه اکثر کارتهای شبکه از اترنت استفاده میکنند.
کارت شبکه، همانطور که در دهه 1990 رایج بود، برای اترنت استفاده میشد. این کارت دارای هر دو کانکتور 10Base2 برای کابل کواکسیال و کانکتور 10BaseT برای کابل جفت پیچ خورده بود. کارتهای اترنت در چندین بسته استاندارد مختلف به نام فاکتورهای فرم موجود هستند که در طول چندین نسل گذشته سخت افزار رایانه شخصی تکامل یافته اند.
در دهه 1990 و اوایل دهه 2000، کارتهای بزرگ معماری استاندارد صنعتی اولین استاندارد برای رایانههای شخصی و سرور بودند. صاحبان رایانه و سرور برای نصب کارت مجبور بودند کیس رایانه و سرور را باز کنند.
کارتهای اترنت جدید نصبشده در رایانههای سرور از استاندارد Peripheral Component Interconnect استفاده میکنند و معمولاً توسط سازنده نصب میشوند. این کارتها هنوز در رایانههای رومیزی و سرور رایج هستند؛ برای رایانههایی که مادربرد آنها دارای پورت اترنت داخلی نیستند.
کارتهای اترنت بینالمللی کارت حافظه رایانه شخصی کوچکتر که شبیه کارتهای اعتباری هستند، به راحتی برای لپتاپ و سایر رایانههای همراه در دسترس میباشند. این کارتها به راحتی در شکافهای کنار یا جلوی دستگاه و سرور قرار میگیرند. کارت PC یک دستگاه PCMCIA رایج است، اگرچه فقط برخی از کارتهای PC و محصولات PCMCIA از اترنت پشتیبانی میکنند.
با این حال، در اوایل دهه 2010، لپ تاپهای کمتری از استاندارد PCMCIA پشتیبانی میکردند.
اگرچه آداپتورهای USB اترنت خارجی بیشتر شبیه جعبههای کوچک هستند تا کارت، اما در بازار مورد استقبال قرار میگیرند. این دستگاهها جایگزین مناسبی برای کارتهای PCI برای رایانههای رومیزی هستند و معمولاً با کنسولهای بازی ویدیویی و سایر دستگاههای مصرفکننده فاقد اسلات و دستگاههای PCMCIA استفاده میشوند.
فعال یا غیر فعال کردن کارت شبکه HP چندان کار دشواری نیست و کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
1. به بخش Device Manager رایانه بروید
2. گزینه Network Adapter را انتخاب کنید.
3. روی کارت شبکه کلیک راست کرده و گزینه Enable Device را انتخاب کنید. برای غیرفعال کردن کارت شبکه HP هم این گزینه تبدیل به Disable Device میشود.
اصطلاحات زیادی در کارت شبکه اچ پی وجود دارد که در نگاه اول کمی گیج کننده به نظر میرسند. اما با توجه به مواردی که پیش از این ذکر شد، یاد گرفتن آنها کار سادهای است. در ادامه به توضیح کوتاه درباره چند اصطلاح مهم در کارت شبکه میپردازیم:
- LOM: مخفف عبارت LAN on Motherboard است و به کارت شبکهای گفته میشود که روی برد سیستم به شکل Embeded وجود دارد و نیازی به پردازنده اضافی یا PCI Slot ندارد.
- HPE FlexibleLOM: این فناوری نسخه بهینهسازی شده LOM است. در ورژن قبلی اگرچه خروجی شبکه بدون نیاز به شیار توسعه سرور فراهم بود و شرایط اضافه کردن کارت شبکه اچ پی دیگر را هم ممکن میساخت، اما باعث ایجاد محدودیتهایی هم روی شبکه میشد. در HPE FlexibleLOM technology این محدودیتها کنار میرود و باعث بهترشدن عملکرد کارت شبکه و سرور شده است.
- NIC Partitioning: همان پارتیشنبندی NIC یا کارت شبکه است که هر پورت از کارت شبکه به سیستمعامل تحت 4 پارتیشن شبکه معرفی میشود. به این پارتیشنها FlexNIC گفته میشود. هر FlexNIC به عنوان یک کارت شبکه PCIe مجزا کار میکند.
مهمترین ویژگی پارتیشنبندی NIC این است که برای هر FlexNIC پهنای باند کافی اختصاص میدهد تا بتوانند وظایفشان را به خوبی انجام دهند. این باعث میشود شبکه پراکندگی کمتری داشته باشد، منابعش به خوبی توزیع شود، مدیریت و مقیاسپذیری آن هم افزایش یابد. همه این موارد در نهایت منجر به افزایش بهرهوری کارت شبکه و بالطبع سرور خواهد شد.
- Virtual Connect: فناوری مخصوص کارت شبکه اچ پی که به کمک آن میتوانید اتصالات مجازی در سرورهای Blade را شخصیسازی کنید. این تکنولوژی میتواند اتصالات بین سرور، LAN و شبکه SAN را مجازیسازی کند که همه اینها از طریق نرمافزار Virtual Connect امکانپذیر است.
دو نمونه از مهمترین محصولات این فناوری، Flexfabric و Flex10 است که شرایط پارتیشنبندی یک لینک 10 گیگابایتی را به هر FlexNIC با پهنای باند کمتر ایجاد میکند.
- پورت SFP: این پورت و ماژول آن امکان وصل شدن به اینترنت با سرعت بالا را در فاصلههای زیاد به وجود میآورد. برای استفاده از این پورت باید از کابلهای مسی یا فیبر نوری استفاده کرد. کاربرد این پورت بیشتر در صنایع بزرگ و یا کاربرهای نظامی است که فاصله یکی از مهمترین چالشهای پیش روی آنهاست.
- Infiniband: یک پروتکل ارتباط شبکه است که بر اساس switch fabric بنا شده. نحوه کار آن بدین صورت است که به هر لینک یک دستگاه وصل میشود تا کار کنترل دریافت و ارسال داده صورت گیرد. این پروتکل مزیتهای زیادی دارد که از جمله میتوان به قابلیت ارتقاپذیری، سرعت بالا، زمان تاخیر و مصرف بسیار کم پردازنده اشاره کرد.
Infiniband اساسا برای کاربری عادی طراحی نشده و بیشتر مناسب کاربردهای سازمانی رده بالاست.
اچ پی همانند سایر بخشهای مربوط به سرور و قطعات جانبی، در کارت شبکه سرور هم جزو بهترینهاست و مدلهای مختلفی با مشخصات فنی متنوع از کارت شبکه سرور عرضه کرده است. این مدلها به خصوص در نسل دهم سرور اچ پی از پیشرفتهترین فناوریها برای افزایش کارکرد کارت شبکه بهره میبرند که به همین خاطر کارت شبکه سرور اچ پی را از سایر رقبا متمایز میکند.
ما در ماهان شبکه ایرانیان با برند تجازی دکتر اچ پی تلاش بر این داریم که بتوانیم تمام سرور های و فطعات جانبی سرور اچ پی ای را در تمام نسل های سرور اچ پی پشتیبانی کنیم وبهترین محصولات را برای شما دوستان و مشتریان عزیز داشته باشیم خرید قطعات اورجینال و سالم و گارانتی های مناسب برای سرور های اچ پی ای در تمام نسل سرور های اچ پی ای در جیطه تخصص ماست می توانید لیست قیمت تمام محصولات را در سایت تخصصی ما در ماهان شبکه ایرانیان www.mahanshabake.com مشاهده کنید.
اهمیت کارت شبکه برای سرور بسیار بالاست و به همین خاطر باید نهایت دقت را برای خرید آن به کار برد. از طرف دیگر قیمت کارت شبکه سرور اچ پی هم با توجه به نیاز شما از کارت شبکه برای مجموعه خود متفاوت است و به همین دلیل پیشنهاد میکنیم با دریافت مشاوره از تیم کارشناسان فروش دکتر اچ پی، بهترین انتخاب را برای سرور HP خود داشته باشید.
خرید سرور اچ پی با کارت شبکه 331FLR قیمت کارت شبکه 331FLR خرید کارت شبکه 331FLR قیمت کارت شبکه G8 خرید کارت شبکه G9
خرید کارت شبکه HP | کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 10Gb 2-port 530FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 684210-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP FlexFabric 10Gb 2-port 534FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 700751-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP FlexFabric 10Gb 2-port 554FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 684213-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP FlexFabric 10Gb 2-port 556FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 732456-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP 336flr | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 1Gb 4-port 366FLR FIO Adapter | پارت نامبر: 684217-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP 560sfp |قیمت کارت شبکه 560 sfp+ قیمت کارت شبکه سرور اچ پی +HP Ethernet 10Gb 2-port 560FLR-SFP | پارت نامبر: 684218-B21
خرید کارت شبکه HP | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 10Gb 2-port 561FLR-T FIO Adapter| پارت نامبر: 701525-001| برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 10Gb 2-port 570FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 717492-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه HP 571flr | قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 10Gb 2-port 571FLR-SFP+ FIO Adapter | پارت نامبر: 728993-B21 | برای اطلاع از آخرین قیمت کارت شبکه سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه hp 533FLR-T قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HPE FlexFabric 10Gb 533FLR-T پارت نامبر: 701534-001
کارت شبکه سرور اچ پی BS668A 2Port CN1000Q قیمت کارت شبکه سرور اچ پی BS668A 2Port CN1000Q
خرید کار.ت شبکه HP sn1000e HP SN1000E 16Gb 2-port Fiber کارت شبکه سرور اچ پی SN1000E 16Gb 2-port Fiber HP SN1000E 16Gb 1-port FibER کارت شبکه
HP - NC375I QUAD PORT GIGABIT NIC ADAPTER | خریدکارت شبکه سرور اچ پی DL370 G6 NC375i 491838-001بررسی مشخصات، قیمت و خرید کارت شبکه اچ پی NC375
کارت شبکه اچ پی HPe 81Q 8Gb 1-port PCIe AK344Aکارت شبکه اچ پی 81Q 8Gb 1Port AK344Aکارت HPE 81Q 8Gb 1-port - کارت HBA اچ پی AK344Aکارت شبکه اچ پی 81Q 8Gb 1Port AK344Aکارت شبکه اچ پی HPE 81Q 8Gb 1-port
HPE Ethernet 10Gb 2p 530FLR SFP+ Adapter 647581-B21 قیمت و خرید کارت شبکه HP 530FLR - مدل اچ پی FLR کارت شبکه +HP Ethernet 10Gb 2-port 530FLR-SFP قیمت و خرید کارت شبکه HP 530FLR - مدل اچ پی FLRقیمت و خرید کارت شبکه HP 530FLR - مدل اچ پی FLR
قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HPE 533 FLR-T 2Port کارت شبکه سرور اچ پی NIC 533FLR-T 2Port 700760-B21کارت شبکه سرور HPE FlexFabric 10Gb 533FLR-Tخرید و قیمت کارت شبکه HPE 533 FLR-T 2Portکارت شبکه سرور اچ پی مدل FlexFabric 10Gb 2-port 533FLR-T
کارت شبکه سرور HP Ethernet 10Gb 2-port 561FLR-T FIOکارت شبکه سرور اچ پی 561FLR-T 2Port 700699-B21کارت شبکه HPE Ethernet 10Gb 2-port 561FLR-T کارت شبکه اچ پی700699-Ethernet 10GB 2P 561FLR-T |قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HPE Ethernet 10Gb 2-port 561FLR-T
خرید کارت شبکه HP کارت شبکه اچ پی مدل Ethernet 1Gb 4-port 331T | پارت نامبر: 649871-001 647592-001 | برای اطلاع از آخرین قیمت رم سرورهای اچ پی با 91008413 تماس بگیرید.
خرید کارت شبکه 530sfp HP |قیمت کارت شبکه سرور اچ پی HP Ethernet 10gb 2 Port 530sfp Adapte
خرید کارت شبکه سرور اچ پی C552SFP 10Gb 2-port Ethernet Server خرید قطعات سرور اچ پی | کارت شبکه سرور hp فروش انواع کارت شبکه سرور اچ پی | کارت شبکه NC552 خرید سرور DL380 G10
خرید کارت شبکه سرور اچ پی C523 SFP 10Gb 2-port Ethernet Server خرید قطعات سرور اچ پی | کارت شبکه سرور hp فروش انواع کارت شبکه سرور اچ پی | کارت شبکه NC523 خرید سرور DL380 G10
کارت شبکه HPE Ethernet 10/25Gb 2-port 640SFP28 Adapter کارت شبکه 25گیگ برای سرور G10 HP
فروشــگاه اینترنتی دکتــــر اچ پی که زیر نظر شرکت فنی و مهندسی ماهان شبکه ایرانیان فعالیت دارد. بیشتر در زمینه فــروش سرور اچ پی و قطعــات اچ پی برای نسل های G5 و G6 و G7 و G8 و G9 و G10 و G10 پلاس فعالیت دارد.
دکتر اچ پی به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشگاه های اینترنتی با بیش از یک دهه تجربه ، با پایبندی به سه اصل کلیدی: پرداخت در محل ، 7 روز ضمانت بازگشت کالا و تضمین اصلبودن کالا ، موفق شده تا همگام با فروشگاههای معتبر ، به یکی از بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران تبدیل شود. مجموعه دکتر اچ پی کلیه محصولات خود را از بازار داخل تهیه کرده و با توجه به وجود دو مرحله QC در شرکت ، همواره بهترین کیفیت و قیمت را برای مشتری خود عرضه می کند. دکتـــر اچ پـی با افتخــار ارائــه دهنــده محصــولات اچ پـی
تماس با واحد فروش سرور اچ پی 91008413 داخلی 110-120 - برای استعلام قیمت سرور hp از طریق واتس اپ به شماره 09128352023 پیام دهید.